درخواست ارسال اطلاعات اساتید علوم کامپیوتر و نماینده هسته جوانان علوم کامپیوتر

رئیس محترم دانشکده ریاضی/ دانشکده علوم کامپیوتر

دانشگاه ها و پژوهشکده های سراسر کشور

موضوع: درخواست ارسال اطلاعات اساتید علوم کامپیوتر و نماینده هسته جوانان علوم کامپیوتر

با سلام و احترام

به استحضار می رساند که کمیسیون تخصصی علوم کامپیوتر ایران با پیشنهاد انجمن ریاضی ایران از سال 1402 آغاز به کار کرده است. ساختار این کمیسیون مبتنی بر آراء متخصصان علوم کامپیوتر تعریف شده و تصمیمات کمیسیون نیز بر اساس خرد جمعی متخصصان اتخاذ می شود. کلیه نظرات این کمیسیون صرفا از طریق پایگاه رسمی اطلاع­رسانی کمیسیون علوم کامپیوتر ایران به آدرس https://iraniancs.ir/ اطلاع رسانی  می شود. ارکان تصمیم گیری در کمیسیون علوم کامپیوتر به شرح زیر هستند:

الف: هیات مدیره (با رای گیری توسط جامعه علوم کامپیوتر و صدور احکام توسط انجمن ریاضی ایران)

ب: نمایندگان در دانشگاه های کشور (انتخاب شده از میان اعضای هیات علمی علوم کامپیوتر)

ج: هسته جوانان (شامل دانش آموختگان و دانشجویان علوم کامپیوتر)

جهت بهره گیری از پتانسیل فراگیر در سراسر کشور و حل مشکلات علوم کامپیوتر بر اساس خرد جمعی، مستدعی است در صورت وجود رشته علوم کامپیوتر در آن دانشکده معزز، نسبت به تکمیل دو جدول زیر و ارسال آن به آدرس ایمیل iraniancs@mail.ir تا تاریخ 20 تیرماه 1403 اقدام فرمایید.

نام و نام خانوادگی نماینده دانشکده (هیات علمی علوم کامپیوتر) آدرس ایمیل شماره تلفن همراه

نام و نام خانوادگی نماینده دانشجوی دانشکده (منتخب دانشکده جهت برقراری ارتباط کمیسیون با هسته جوانان دانشکده) آدرس ایمیل شماره تلفن همراه

با تشکر

مهدی قطعی