نخستین جلسه کمیسیون تخصصی علوم کامپیوتر

نخستین جلسه کمیسیون تخصصی علوم کامپیوتر  روز پنجشنبه 21 دیماه 1402 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تشکیل جلسه داد. در این جلسه که با حضور دکتر مریم طهماسبی، دکتر جبیب ایزدخواه، دکتر مهدی قطعی، دکتر بهرام صادقی بی غم و دکتر پرهام مرادی در محل مرکز فناوری اطلاعات وارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد در ابتدا روند تشکیل کمیسیون و تمام مراحل آن توسط آقای دکتر صادقی بی غم مرور شد و به جزییات انتخاب کاندیداها و رای گیری و نتایج اشاره شد. پس از آن همه اعضا به ترتیب به بیان دیدگاهها و اهداف آتی کمیسیون و اولویت بندی کارها پرداختند. در این مذاکرات، ضمن بررسی آیین نامه کمیسیونهای انجمن ریاضی ایران، به نحوه همکاری با اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر ایران و خارج ایران اشاره شد. همچنین در خصوص کارگروه علوم کامپیوتر شورای برنامه ریزی وزارت عتف، بخش های مختلف علوم کامپیوتر در کنفرانس ها، ایده های جذب همکاری های جدید و دریافت مشارکت همکاران و دانشجویان مرتبط و موارد مختلف ارتباط با صنعت اشاره شد. همچنین فرار فارغ التحصیلان و نحوه نگهداشت آنان و ایجاد انگیزه و لزوم بازنگری بر سرفصل ها و دوره ها مطرح شد و در خصوص پتانسیل های موجود برای برگزاری کنفرانس، مسابقه، کارگاه و ارتباط موثرتر با جامعه و صنعت تاکید شد. نحوه تعاملات بین المللی و جذب حداکثری ایرانیان خارج از کشور از سایر مباحث مطروحه بود که به برنامه های آتی کمیسیون جهت می داد. در این جلسه، با اتفاق آرا، آقای دکتر مهدی قطعی به عنوان رییس کمیسیون و خانم دکتر مریم طهماسبی (به عنوان دبیر کمیسیون) انتخاب شدند.